Ai rabdare, draga mea!

13:31



Stiu ca ti-e greu acum si cauti un raspuns pentru situatiile absurde in care te-ai trezit dintr-o data. Cat de stupid. Nici macar nu ai facut tu acele alegeri, a caror consecinte iti atarna astazi greu pe umeri. Toata lumea iti spune sa ai rabdare, te asigura ca va fi langa tine orice s-ar intampla, iti insira sfaturi inadaptate. Oamenii vorbesc atat de mult si fara sens, incat uneori iti vine sa le spui sa se abtina. 

Nimic din toate astea nu conteaza, pentru ca in final, esti singura in povestea asta. In povestea vietii tale.
Indiferent ce au ales altii, tu trebuie sa alegi pentru tine si tu devii responsabila doar pentru drumurile pe care le alegi cu toata inima. Fie ca par ridicole, imorale sau fara un sfarsit fericit. Conteaza sa crezi in tine, mai ales cand aerul iti apasa greu in odaie.

Cred ca pur si simplu nu realizezi cat de puternica esti. Ce om minunat esti si cata viata emani cu fiecare pas pe care il faci. Inima ta urla ca vrea sa fie fericita. E atat de amortita, ca nu mai stie cand a batut ultima oara de emotii frumoase. 

Lucrurile complicate nu pot fi traite de oameni cu o constructie simpla. Poate ca le atragi fara sa stii ca altii te-au indrumat sa alegi astfel. Poate ca nu au fost alaturi de tine atunci cand ar fi trebuit sa fie cel mai mult si sa te invete sa alegi fericirea. 

Da, esti complicata, dar Slava Cerului ca pricepi ce ti se intampla. Intelegi si poate ca acum esti inerta, este lupta asta eterna a omului primitiv cu cel rational. E greu sa te desprinzi de obiceiuri vechi si ineficiente de dragul desenului pe care ti l-ai facut cand erai mica, desenul pentru viata ta. Dar cum ti-am spus deja, poate ca nu vezi lucrurile asa cum le vad eu, pentru ca esti scufundata in chinul tau, dar eu vad lucrurile din alt unghi. Si iti repet, esti puternica si esti desteapta. Sunt sigura ca te vei descurca cu orice se va decide pentru tine. Numai ca dupa experienta asta, stiu ca vei alege tu pentru tine.

Si mai stiu ceva, sunt sigura ca peste 5 ani vei rade in hohote despre asta, cat si despre multe altele. Pentru ca intelegi. Si pentru ca devii un om mai minunat decat cel care esti, in fiecare clipa, mai mult.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images