Ziua aia

12:24


Ohhh ziua aia. Fir-ar ea sa fie de zi!!! Cu totii stiti despre ce vorbesc. Este ziua aceea in care pur si simplu te-ai saturat. De tot. Iti vine sa iti iei lumea in cap ( de fapt toaaaata lumea e in capul tau care duduie de oboseala) si sa te duci cat vezi cu ochii! Unde sa te duci? Pai macar in pat daca in alta parte n-ai bani :) sa dormi. Dar ce? Poti sa dormi? Pai nu poti! Ca te-a lasat iubitul, ca nu mai merge masina, ca te-ai certat cu seful sau copilul ti-a zis ca esti cel mai rau parinte de pe planeta. Mai conteaza de ce? Nu mai conteaza. 
Da, toti avem zile din astea in care am vrea pur si simplu sa o luam de la capat, dar nici urma de luminita la capatul acela.
Ce faci? Fiecare ce poate. Unii urla. Altii tac agresiv :) Altii beau, sau se uita la seriale pana nu mai vad nici cat e ceasul. Altii citesc. Eu scriu. Si scriu. Si scriu. Pana ajung sa imi spun mie ce va spun si voua. Ziua aia vine si trece. Si bucuria de a avea o noua zi, oricat de mizerabila sau nu ar fi ea, este mai mare decat orice problema am avea. Traim. Altii nu se mai bucura de luxul asta. Asa ca, daca tot traim, hai sa o facem frumos. Si neaparat cu putin mai multa voie buna. 

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images