Twinkle, Twinkle little star...Vezi ce-ti lasa stelele in ghetute in decembrie!

23:12




Berbec
E Decembrie? Serios? Asa repede? Mai sunt atatea de facut! Trebuie sa te concentrezi si sa faci cat mai multe in primele zile ale lunii pana cand Mercur o sa intre in Retrograd. Stiu, parca ai mai auzit de asta. Nu este cea mai fericita perioada a anului, insa trece repede. Cumpara toate cadourile pentru cei mici, pentru prieteni pana pe 19 Decembrie 2016 ca sa te asiguri ca totul va fi bine. Daca nu reusesti pana atunci, ai grija sa pastrezi toate informatiile (bonuri, chitante) ca sa poti oricand sa schimbi ceva! Marte, planeta care te guverneaza, te va insoti pe un drum al prieteniei si al colaborarii, al obiectivelor de lunga durata. Stelele te sustin daca vrei sa creezi ceva impreuna cu prietenii si datorita lui Jupiter, vei avea mult succes daca are legatura cu publicitatea, media, comunicare. Venus este si ea in casa prieteniei si asta inseamna ca mult noroc vine atunci cand faci ceva alaturi de oameni dragi. Luna plina in Gemeni din data de 13 Decembrie te va face sa calatoresti sau sa te gandesti la o calatorie. Cel mai bun aspect al anului vine pe data de 24 Decembrie atunci cand se formeaza un trigon intre Saturn in Sagetator si Uranus in Berbec. El va da tonul anului 2017 si este un aspect care ne va inunda cu optimism, voie buna, intamplari neasteptate, schimbari bruste si foarte placute! Cadourile, stralucirile, magia, nebunia, dragostea de Craciun va reprezenta un teaser pentru anul nou.
Taur
Stiu ca tie iti plac pregatirile si planurile. Mai ales daca ele au legatura cu banii. Asa ca o sa iti povestesc care este usa la care trebuie sa bati pentru a primi mai multi bani. Marte, planeta care da actiune si putere, se afla de ceva timp in casa carierei. Asta inseamna ca ai putere de munca, iti place ceea ce faci sau te gandesti serios sa faci altceva care sa iti aduca mai multi bani. Cu alte cuvinte, te gandesti sa schimbi ceva pe frontul carierei. Aceasta schimbare iti va adduce cu siguranta mai multi bani. Nu este chiar momentul pentru un job nou pentru ca Mercur o sa intre in retrograd in ultimele saptamani din Decembrie. Momentul oportun o sa vina el undeva la finalul lui ianuarie 2017, atunci cand o sa ai luna noua in casa carierei. Pana atunci, trebuie sa te gandesti si sa te pregatesti. Uranus, planeta care ne invata sa facem fata schimbarii, se pregateste pentru un aspect foarte bun tot in zona carierei. Si in ajutor o sa vina si Venus care iti va oferi un strop de noroc si de circumstante bune. Stiu cat de mult iti place sa daruiesti si sa faci cadouri. Ai putea chiar sa ai o meserie din asta! Ai grija insa ca Luna Noua in Gemeni va pune accent pe grija pe care trebuie sa o ai pentru bani in acest final de an.
Gemeni
O sa iti placa ce o sa iti povestesc despre Decembrie! Asta pentru ca tie iti place sa calatoresti si sa vorbesti cu un public cat mai larg. Marte, planeta cea mai puternica, te invita sa pleci de acasa intr-o calatorie fie ea una scurta cu prietenii sau una mai lunga unde o sa inveti ceva nou sau o sa intalnesti oameni speciali. Probabil deja lucrezi la ceva important si chiar daca poate nu pare cel mai bun job din lume, este unul care iti ofera posibilitatea sa faci ce iti place cel mai mult. Ai grija sa nu obosesti pentru ca probabil ceea ce iti propui implica foarte multa munca. Pe 13 Decembrie, o sa avem Luna Plina in Gemeni si asta inseamna ca o sa ai timp sa intelegi foarte multe despre anul care a trecut si despre tine. Este o Luna Plina care iti va dezvalui cateva lucruri importante despre tine. Iti recomand sa ai inima deschisa si sa primesti toata energie care insoteste aceasta Luna Plina. Este cadoul tau de Craciun de la stele. Mercur o sa fie retrograd in Decembrie asa ca o sa te rog sa ai grija de tine si sa incerci sa iti incarci bateriile la final de luna si de an. Te asteapta un an interesant, o sa vezi!
Rac
Pentru tine, anul 2016 a fost un an plin de schimbari si de noutate si luna Decembrie o sa faca si ea parte din acest periplu. Iti doresti ceva nou in zona de cariera si Uranus care este acolo, o sa reuseasca sa te surprinda. Este momentul sa faci un plan bun si sa aduni oameni in jurul tau care sa te ajute. Poti sa reusesti daca aduni multa perseverenta si dedicare catre noua ta preocupare. Marte se afla aproape toata luna Decembrie langa tine si viata ta de zi cu zi, ceea imi spune ca noul plan necesita grija si formarea unui obicei pe care sa il practici zilnic. Luna Plina in Gemeni te indeamna tot sa fii atenta la noul tau proiect si momentan sa lucrezi din spatele cortinei. Trebuie sa ai rabdare si planul tau sa se rumeneasca bine la cuptor pana sa iesi cu el la lumina. Cel mai bun aspect al anului 2016 vine pe data de 24 Decembrie atunci cand Saturn in Sagetator si Uranus in Berbec formeaza un trigon. El va da tonul anului 2017 si este un aspect care ne va inunda cu pozitivism si noutate. Pentru tine, inseamna concentrare si actiune pe noul front al carierei. Lucrurile se schimba aici si noul tau obiectiv va incepe sa prinda contur. Cel mai probabil o sa ai propria ta afacere.
Leu
Luna Decembrie a inceput grozav pentru tine! Luna Noua din Noiembrie te-a facut sa te gandesti destul de mult la un bebe. Sau cineva de langa tine isi doreste asta si ti-a dezvaluit. Iti place destul de mult ideea si te gandesti cum sa pui in practica cel mai repede. Saturn, Soarele si Luna Noua lumineaza aceasta casa a creativitatii si a copiilor ceea ce pune foarte accent pe ea. Asa un cadou de Craciun, eu zic ca merita! Totul pare minunat pentru tine, iubesti, insa intelegi ca trebuie sa schimbi lucruri ca totul sa se aseze asa cum vrei tu. Saturn in aceasta zona te pune la treaba! Trebuie sa te pregatesti pentru aceasta mare schimbare si totul depinde de tine. Stiu ca tie iti place sa fii centrul atentiei, insa de data asta toata grija se va indrepta catre persoana iubita. Marte, planeta puterii, iti va arata ca persoana iubita este cea mai importanta si Venus o sa vina si ea alaturi de Marte. Iti recomand sa iti petreci cat mai mult timp langa persoana iubita, sa cumperi cadouri, sa o rasfeti si sa ii arati cat de mult o iubesti sau cat de mult il iubesti. Magia Craciunului pentru tine o sa fie in doi si o sa iti placa mult asta.
Fecioara
Pentru tine au inceput devreme pregatirile de Craciun. Totul trebuie sa fie aranjat si fiecare detaliu nu trebuie uitat. Pentru tine este important ca toata lumea apreciaza felul in care ordonezi tu lucrurile si faptul ca faci rezervari cu mult timp inainte, asa ca aproape totul este in ordine. Uranus, planeta surprizelor, te va incanta cu o informatie financiara. Partenerul tau va castiga mai multi bani sau pur si simplu o sa vezi mai multe moduri de a face bani. Totul te va lua prin surpindere si nu vei aprecia asta foarte mult. Insa, o sa fie mai multi bani pentru cadouri si pentru amenajarea casei tale si asta o sa te bucure. Marte intra in Pesti incepand cu 19 Decembrie si asta iti va lasa timp si iti va da frau imaginatiei pentru un design de Craciun extraordinar. Pe 24 Decembrie, Saturn formeaza un trigon cu Uranus, un aspect foarte rar care va da tonul anului 2017. El aduce cu sine optimism, bucurie si reusite. Pentru tine, totul se roteste in jurul resurselor si cum sa faci doar acele lucruri care iti aduc mai multi bani. Un sfarsit de an interesant si un an 2017 si mai si.
 
Balanta
Luna Decembrie este luna pe care o astepti de atata timp. Momentul acela din an in care te gandesti la tine, la ce iti doresti, la ce s-a intamplat cu tine anul asta si la ce iti doresti pentru viitor. Este o luna in care trebuie sa ai rabdare si sa gasesti raspunsuri la toate aceste intrebari. O sa iti placa sa ai grija de tine, o sa vezi. Stiu ca e ceva nou si ca tu mereu incerci sa iti aduci echipa pe primul loc, insa de data asta... o sa fie doar pentru tine. Luna Noua din Decembrie, exact inainte de anul nou, te face sa te gandesti sa iti redecorezi casa sau te gandesti serios sa iti cumperi una noua. Poate iti doresti sa schimbi ceva si de aceea te-ai gandit la locul care iti este drag. Luna Plina in Gemeni te va gasi intr-o calatorie sau pregatind o calatorie. Stiu ca tie iti plac mult calatoriile si vrei mult sa iti iei o vacanta, insa e important sa ai totul foarte bine planificat pentru ca Mercur va fi Retrograd incepand cu 19 Decembrie pana pe 8 Ianuarie. Asta inseamna ca probabil o sa existe intarzieri, probleme in zona de rezervari, resturnari de situatie in ultimul moment ceea ce te poate face sa anulezi. Daca totusi calatoresti in aceasta perioada, ai extra grija de toate situatiile mentionate si bucura-te de zilele libere.
Scorpion
Toata aceasta nebunie de Decembrie te innebuneste! Sunt atatea lucruri mai interesante! Pentru tine, interesant este ca vrei sa ai casa decorata frumos, ca te gandesti cu adevarat ca ai nevoie de o casa mai mare si cu gradina, o curte mica nu ar strica. Marte e aici langa tine, apropate ca sta cu tine in casa si mai vine si Venus. Totul va depinde de cat de mult iti doresti aceasta noua casa sau cat de mult vrei sa ramai langa mama sau tata. Decizii, decizii, decizii. E timpul sa iei cateva mai ales pentru ca Saturn formeaza un trigon cu Uranus si pentru tine asta inseamna ca e timpul sa te gandesti sa cheltui bani pentru a avea ceea ce iti doresti. Realizezi ca trebuie sa investesti si mergi la tabla sa faci un plan. Este clar ca pentru noul plan ai nevoie de un iubit sau de o iubita care sa aiba bani. Sau care sa detina deja o casa mare, cu gradina. Luna Plina in Gemeni este tot despre bani si despre cat ar trebui totusi sa investesti. Ramane sa ai Sarbatori Usoare pline de idei de a face bani!
Sagetator
Luna asta Decembrie e luna pe care tu ai creat-o. Cu nebunie, cadouri, povesti, oameni buni, petreceri, voie buna si cu Mos Craciun. Totul este facut dupa chipul si asemanarea ta si esti mandru sau mandra de asta. Ai foarte multe idei luna asta pentru ca Marte este in Varsator, in casa comunicarii. Tie iti place cel mai mult sa comunici si asta o sa faci aproape toata luna. O sa te implici peste tot si o sa apari mereu unde oamenii din jurul tau se asteapta mai putin. Venus o sa vina si ea aici si asta va aduce un strop de noroc. Poate vestile pe care le dai sunt foarte bune. Si trebuie spuse de mai multe ori. Venus o sa fie incantata. Si ti-am zis ca il ai si pe Saturn la tine in zodie? Asta indiferent daca e bine sau nu, tu o sa intorci totul in favoarea ta. O sa te transformi, o sa cauti sa devii o persoana noua frumoasa, care are nevoie de mai putina atentie (am glumit) si care va reusi sa creeze o viata mai buna pentru ea si pentru cei din jur. Tu esti adaptabil si vesel, deci toate astea o sa iti placa la nebunie. Saturn o sa formeze un trigon cu Uranus pe 24 Decembrie si asta va da tonul anului 2017. Schimbare si optimism, cam asta inseamna.
Capricorn
Din cate vad, cheltui foarte multi bani! Marte, planeta actiunii, se afla in casa banilor pentru tine si asta inseamna ca iti dai seama ca ai nevoie de foarte multi bani ca sa fii cu adevarat implinita. Iti doresti mai mult decat niciodata sa iti cumperi tot ce iti doresti si sa poti sa iti indeplinesti toate dorintele. Vrei mai mult rasfat ca de obicei si vrei sa te simti cea mai frumoasa de ziua ta. Esti cea mai puternica femeie din zodiac si sigur o sa iti reuseasca. Luna Plina din Gemeni o sa te puna din nou in situatia sa stai mai mult timp la birou. Stim ca iti place sa depui un extra efort la munca, insa este bine sa te gandesti ca trebuie sa dormi astfel incat sa fii frumoasa de ziua ta. In plus, tot de Luna Plina in Gemeni este bine sa mergi la doctor pentru a finaliza ceva care era programat de ceva timp. Iti recomand sa te opresti din cumparaturi intre 19 decembrie si 8 ianuarie pentru cu Mercur o sa fie retrograd. In plus, nu este indicat sa semnezi acte in perioada asta sau sa iei o decizie care sa schimbe radical lucrurile din viata ta. Cel mai bun aspect al anului 2016 vine pe data de 24 Decembrie atunci cand Saturn in Sagetator si Uranus in Berbec formeaza un trigon. El va da tonul anului 2017 si este un aspect care ne va inunda cu pozitivism si noutate. Pentru tine, inseamna o viata noua, plina de surprize!
Varsator
Pentru noi, Varsatorii, lucrurile sunt ciudate. Marte, planeta puterii, se afla in Varsator si lumineaza de ceva timp tot ce facem. Avem putere mai mult decat de obicei sa rezolvam orice ne trece prin cap. Problema cu noi este ca avem multe idei si este posibil sa obosim pana le ducem la indeplinire. Nu cred ca are sens sa recomand prudenta sau grija pentru ca stiu prea bine ca nu am cu cine. Si Marte se pare ca nu este suficient, asa ca apare si colega si prietena lui Venus, planeta norocului, care intra si ea tot in Varsator. O sa ne ia ameteala pentru ca o sa fim in centrul atentiei si o sa incercam sa supravietuim actiunii cum putem mai bine. Avem sansa sa ne intalnim jumatatea cu atata activitate in Varsator sau in viata noastra incepe un sezon din Californication (fie vorba intre noi, aleg Californication). Este un moment bun sa mergi la tratamente de infrumusetare si sa devii cea mai frumoasa / cel mai sexy sau sa te transformi asa cum iti place tie in ceva deosebit. E cea mai buna perioada din an sa faci asta! Saturn o sa formeze un trigon cu Uranus pe 24 Decembrie si asta va da tonul anului 2017 si pentru noi asta ne va pune la treaba – trebuie sa comunicam, sa scriem, sa vorbim, sa creem ceva si apoi sa il dam publicului.
Pesti
Stiu ca ti-ai dori sa citesti despre Sarbatori ca in povesti cu cadouri, voie buna si nebunie frumoasa, insa stelele pe bat au rezervat altceva pentru tine. Iti doresti mai multi bani, toti ne dorim, insa tu ai un plan aproape sigur care sa te ajute sa castigi mai mult si sa dormi noaptea mai linistit. Ai o cariera frumoasa in fata, insa ai vrea sa iti faci o mica afacere de unde sa poti avea un al doilea venit. Te gandesti la asta, faci cursuri, citesti pe net, vrei sa intalnesti cat mai multi oameni care fac asta. Practic, totul se roteste in jurul acestui gand. O sa lucrezi probabil destul de mult in afara orelor de program. Weekendurile ti le vei dedica acestui plan si o sa ramana putin timp pentru planificarea cadourilor. Trebuie sa te avertizez ca Mercur o sa intre retrograd si acest aspect nu este prea prietenos cu cumparatorile in ultimul moment. Asta inseamna ca trebuie sa planifici destul de mult. Pentru tine Mercur o sa fie legat de ceva din trecut, o sa iti petreci timp cu o prietena sau un prieten vechi pe care o sa il revezi de Sarbatori. Perioada o sa fie de vis pentru ca aceasta prietenie inseamna foarte mult pentru tine. Noul an da semne de liniste si de prietenie, o sa iti placa. 

Horrorscope by the one and only super guest mylittleastrology

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images